Verkoop

Zekerheid in Noodstroom!

Noodstroomaggregaten.

 

Onze noodstroomaggregaten zorgen voor gegarandeerde stroomvoorziening voor eenvoudige tot zeer bedrijfskritische toepassingen. Wij stellen het noodstroomaggregaat samen op basis van uw bedrijfsspecifieke eisen. Maatwerk en samenbouw in geïsoleerde containers of omkappingen, behoren eveneens tot de mogelijkheden. Powertec Diesel Services is een onafhankelijke en betrouwbare partner op het gebied van noodstroomaggregaten.

 

Besturingssystemen.

 

Het besturingssysteem is een essentieel onderdeel van uw noodstroominstallatie. Om de beschikbaarheid van uw noodstroominstallatie te kunnen garanderen is het absoluut noodzakelijk om het besturingssysteem up to date te houden. Wij zorgen voor het ombouwen en reviseren van verouderde besturingssystemen naar nieuwe technieken of leveren een volledig nieuw besturingspaneel op maat. Van ontwerp tot en met de functionele implementatie behoort tot onze expertise. 

 

Brandstofopslaginstallaties.

 

Powertec Diesel Services levert en installeert KIWA gecertificeerde boven- en ondergrondse brandstofopslaginstallaties, conform de BRL-K903/08 - SIKB7800. Het saneren van bestaande opslaginstallaties, conform wet- en regelgeving behoren ook tot onze activiteiten.

 • Noodstroomaggregaat?

  Noodstroomaggregaat (NSA) aanschaffen? Wij werken graag een investeringsvoorstel voor u uit. Afhankelijk van uw wensen en functionaliteit bepalen wij de meest geschikte oplossing.

 • Nieuw besturingspaneel?

  Liggen uw wensen en eisen buiten de standaard van de fabrikant? Dan leveren wij uw besturingspaneel of besturingssystemen volledig op maat. Complexe schakelpanelen met meerdere generatoren, transformatoren, koppelschakelaars of afgaande groepen nodig? Deze specifieke opties behoren tot onze expertises.

   

  Wij leveren onze besturingspanelen standaard o.b.v. COMAP, DeepSea, Woodward systemen, maar SIEMENS, MODICON, ABB, HITACHI PLC Systemen, behoren ook tot onze leveringspakket. 

   

  Voor meer informatie: 0297-381818

  Voor meer informatie: info@powertecdiesel.nl

  Storing en/of Calamiteit: 0900-Powertec

Powertec adviseert en levert bedrijfszekere oplossingen in uiteenlopende branches op het gebied van noodstroomaggregaten.

 • Voor meer info bel gerust
 • Neem gerust contact op

  T: 0297-381818

  @: info@powertecdiesel.nl

  WhatsApp: 06-20435597